Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Fő tér 24.

Telefon: +36203149129
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözlünk a La Pizza Pizzaszelet Bár weboldalán!

Fontos: július 25 és 29. között szabadság miatt zárva tartunk. Nyitás: július 30-án pénteken!

Szerdától a La pizza di famigliában (Szombathely, Fenerczy I. u. 12.) van lehetőség pizzázásra, elvitelre történő előrendelésre. Asztalfoglalás és előrendelés: +36 70 743 3535

Megértéseteket köszönjük!

 

Történetünk...

A La Pizza több mint hat éve nyílt meg Szombathely Fő terén.

Az eltelt évek során tökéletesítettük pizzatésztánkat, melyet kizárólag 00-ás olasz pizzalisztből helyben készítünk. Pizzáinkra 100 % mozzarella sajt kerül, feltéteink prémium minőségűek. Vékony tésztás pizzáink között megtalálhatóak a klasszikus, népszerű pizzák, de az igazi ínyencek is találhatnak különlegességeket.

Több mint 30 féle pizza közül választhatsz nálunk, melyet elfogyaszthatsz vidám hangulatú kis pizzériánkban, hangulatos teraszunkon, kérheted elvitelre, sőt HÁZHOZ IS RENDELHETED! Szombathelyen, körgyűrűn belül ingyenes a házhoz szállítás.

A történet folytatódik...

2021. június 4-én megnyitottuk La pizza di famiglia pizzériánkat Szombathelyen, a Ferenczy I. u. 12-ben, a volt Vespa helyén!

Ha nyugodt, igényes környezetben szeretnéd családoddal, barátaiddal élvezni a la pizza ízeket, válszd a La pizza di famigliát!  Infó: https://lapizzadifamiglia.hu

 

Ha Szombathely szívében dobnál be egy-egy szeletet, vagy magaddal vinnéd, házhoz rendelnéd, keresd a La Pizzát a Fő té 24-ben!

Élményt kínálunk!

 

 

 
La Pizza - Magyar